Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Marc Inbane Tanning Spray 200 ml

MARC INBANE

Natural Tanning Spray fra Marc Inbane gir en vakker solbrun hud året rundt. Enkel å påføre, god duft, tørker fort, gir en naturlig farge og glød uten oransjetoner. En 200 ml flaske holder til ca. 60 påføringer til ansikt og hals. Fargen sitter i opptil 5 dager.

Produktet har naturlige, rene og nærende ingredienser, inkludert Aloe Vera og Ginkgo. Passer alle hudtyper og kan brukes på hele kroppen. Dermatologisk testet og parabenfri.

NOK 499,-

På kropp anbefaler vi deg å bruke Marc Inbane´s vott som hjelper deg å fordele sprayen enkelt på de stedene det er vanskelig å komme til (eks. baksiden av ben og armer). Du sprayer da direkte på votten, før du påfører selvbruningen med gode sirkelbevegelser på utvalgte områder.Den kan også brukes i ansikt, hals og decolleté. Votten kan vaskes i maskin på 30 grader, unngå skyllemiddel.


Til ansikt anbefaler vi deg å bruke Marc Inbane´s Kabuki Brush. Når du har sprayet ansiktet drar du kosten forsiktig over ansiktskonturene, slik at du får et jevnt resultat. Børsten er også perfekt i kombinasjon med sprayen dersom man har glemt ett område på kroppen eller for å korrigere.


Peel ansikt og kropp på forhånd for et mer holdbart resultat.


Hvordan bruke den:

- Rist godt før bruk.

- Spray på fra ca. 30 cm avstand.

- Spray jevnt med raske små bevegelser.

- Ikke lag langsomme S bevegelser.

- La sprayen tørke i 10-15 minutter. Tørketiden kan reduseres ved hjelp av en føner.

- Nyt din nye brunfarge.